TERMENI SI CONDITII

Site-ul http://www.anna-delivery.ro este proprietatea Sc Crescendo SRL inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J18/921/1991, Cod Fiscal RO2163209, denumit in continuare Anna Delivery.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Recomandam citirea cu atentie a acestora.

Anna Delivery isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

1. DREPTUL DE AUTOR AL ANNA DELIVERY ASUPRA INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE

Anna Delivery garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul http://www.anna-delivery.ro, dar nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselorAnna Delivery fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului http://www.anna-delivery.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Anna Delivery si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Anna Delivery a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului numai in limitele metionate in prezentul document.

2. INREGISTRAREA CA MEMBRU

Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei revenindu-va integral.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Anna Delivery prin Sc. Crescendo S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este livrarea comenzii catre dumneavoastra.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele solicitate, acestea fiind necesare pentru livrarea comenzii dumneavoastra, refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va finaliza comanda. In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa de email office@anna-delivery.ro,Departamentul IT. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil. Orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

3. CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE

Anna Delivery se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, adresa de email, adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Anna Delivery numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

4. PLATA PRODUSELOR

Plata produselor comandate de pe site-ul http://www.anna-delivery.ro se efectueaza in momentul in care primiti comanda la adresa solicitata in formularul de comanda pus la dispozitia dumneavostra pe site .

5. LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea se face prin flota Anna Delivery, proprietate a SC Crescendo SRL si este gratuita in interiorul orasului Targu Jiu.

LISTA CU SUMELE MINIME PENTRU EFECTUAREA COMENZILOR IN APROPIEREA ORASULUI TARGU JIU

S-a luat in calcul un consum mediu/masina de 5,5% .

NR CRT

LOCALITATEA / CARTIER

DISTANTA IN KM / SENS

SUMA MINIMA/COMANDA

COST/ SENS

1

1. TARGU JIU – CARTIER ROMANESTI (max. nr. 200 ) ;

2. TARGU JIU - STR. CALEA BUCURESTI dupa nr. 300

4. TARGU JIU - NARCISELOR 

5. TARGU JIU - ANA IPATESCU (de la numarul 50 -  150 )

6. TARGU JIU - Prelungirea Panduri (de la numarul 80 => 200)

 

 

6-12 KM

 

 

50 RON

 

 

2,16 LEI

2

TARGU JIU – BARSESTI (Lafarge)

5 – 6 KM

40 RON

2,10 LEI

3

TARGU JIU – DRAGOIENI (ENIGMA)

5 – 6 KM

50 RON

2,10 LEI

4

TARGU JIU – ZONA ARTEGO (INCL. CARTIER PREAJBA)

5 – 6 KM

40 RON

2,10 LEI

5

TARGU JIU – DRAGOIENI (intersectia cu Balanesti)

6 –7 KM

60 RON

2,45 LEI

 

TARGU JIU – SLOBOZIA (BALESTI , CEAURU)

6 –7 KM

50 RON

2,45 LEI

6

TARGU JIU – IEZURENI (Punct de reper maxim : REPREZENTANTA PEUGEOT)

8 – 9 KM

60 RON

3,12 LEI

7

TARGU JIU – CEAURU

10 – 11 KM

60 RON

3,5 – 4 LEI

8

TARGU – BUCUREASA

10 – 11 KM

60 RON

3,5 – 4 LEI

8

TARGU JIU –URSATI

10– 11 KM

60 RON

3,5 LEI

9

TARGU JIU – LELESTI

12 – 13 KM

150 RON

5,19 LEI

10

TARGU JIU – DRAGUTESTI (max. Primaria Dragutesti )

12 – 13 KM

150 RON

5,19 LEI

11

TARGU JIU – CORNESTI (max. intersctia cu Arcani )

13 – 15 KM

200 RON

5,19 – 7 LEI

Suma minima pentru preluarea comenzii dumneavostra in interiorul orasului Targu Jiu , este de 12 lei .

Distanta maxima/sens pentru care Anna Delivery va poate onora comanda este de 15km.

Suma minima pentru comanda dumneavostra pe aceasta distanta este de 200 RON.

6. LIMITARE DE RESPONSABILITATE

Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea defectuoasa sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi. Ne straduim sa redam cat mai exact culoarea produselor afisate pe site, insa culoarea pe care o vedeti dumneavostra depinde de monitorul utilizat si de setarile acestuia. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul dvs si cea a produsului.

Intre masuri pot aparea diferente datorita particularitatilor fiecarui articol. Masurile sunt afisate conform standardelor internationale.

FIIND DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI ANNA DELIVERY, CLIENTUL ISI ASUMA IN TOTALITATE CONSECINTELE CE DECURG DIN FOLOSIREA IN ACESTE CONDITII A SITE-ULUI.